Öppet : Mån-Fre 08:00 - 16:30

Branding

Branding

Ni kan enkelt anpassa vårt system så att den följer organisationens grafiska profil och varumärkesanda. Använd era företagsfärger, teckensnitt, logotyp, ändra bakgrund, rubrik eller sidfot. Anpassning av portalen kräver ingen omfattande kodning utan görs direkt i gränssnittet.

 

Skapa er egen layout och widgets

Skapa er egen layout ni kan bygga upp elementet av portalen utifrån era egna önskemål, hantera färger för knappar och andra element, samt specialinställningar för rubrik samt sidfoten på portalen.

Med den här funktionen kan du anpassa portalen i enlighet med eran grafiska policy. Portalen stödjer även fler språk och det är väldigt enkelt att översätta den till fler språk.

Shared Service

NSP ger möjlighet att skapa flera teman och ett specifikt tema kan aktiveras i enlighet med er shared service konfiguration. Definiera olika teman för olika avdelningar i er organisation. Anpassa utseendet för en specifik avdelning samt formulär och kunskapsartiklar.

Med hjälp av vår Shared Service lösning, kommer varje avdelning att få en känsla av att portalen är konfigurerad för just deras behov

Branding för anonyma användare

Ni kan även anpassa portalen och ge den ett specifikt utseende för användare som inte är registrerade i vårt system. Med denna funktionalitet kan ni definiera layouten men även  lägga till begränsningar.

Detta innebär att ni kan styra vilka kunskapsartiklar som syns samt formulär.