Öppet : Mån-Fre 08:00 - 16:30

Avtalshantering

Avtalshantering

Nilex Avtalshantering har utvecklats i en omfattande dialog med våra kunder. Detta har lett till att dess design har optimerats, eftersom vi alltid hade våra kunders behov i åtanke när vi utvecklade vår lösning. Vi har fokuserad på enkelhet och att man har en plats där alla avtal samlas. Det finns möjlighet att styra åtkomst per avdelning, övervaka förfallodagar och få automatisk förnyelse och påminnelser.

Övervakning och anmälan

Nilex-avtalshantering hjälper er att spåra alla era avtal med leverantörer både interna och externa, registrera avtalsdetaljer och automatiska påminnelser via e-post när ett avtal närmar sig förfallodatum. Administratören får en central översikt på vilka avtal som finns i företaget och kan därefter säkerhetsställa att inga liknande avtal sluts.

Anpassning

Ni kan enkelt och flexibelt definiera era specifika avtalstyper, med en uppsättning egenskaper som beskriver dem. Behörighetsstyrd åtkomst av avtal.

Spårningshistorik

Om du vill övervaka statusen för avtalsändringarna eller följa förändringar i vissa fält man göra det i avtalsloggen. Systemet registrerar automatiskt alla ändringar som du kan sedan kan få ut underlag på som visar en komplett historik baserad på: fält, användare eller tid.