Erbjudande

Våra tjänster

PMD arbetar fokuserat med IT & Telefoni. Varje kunds behov är unikt där vi tillsammans arbetar fram den tjänst som passar er.

Dedikerad server

En lösning där ni har er server placerad i vår serverhall. För er innebär det en stor trygghet och hög driftsäkerhet. Vi övervakar servern och hanterar uppdateringar.

Distanshosting

Vi tar på oss ansvaret att på distans övervaka er servermiljö, vi deltar också aktivt som konsulter när uppdateringar eller förändringar skall genomföras.

Virtuell Server

Ett effektivt sätt för mindre kunder eller kunder med unika behov att hyra plats hos oss. Istället för en traditionell server så erhåller ni en virtuell server placerad i en hårdvarumiljö som delas av flera kunder.

Hosted Backup

En tjänst där vi på distans sköter och övervakar er krypterade backup.

Virtuellt skrivbord

För kunder som ofta arbetar i olika hårdvarumiljöer eller har krav på utöka driftsäkerhet så erbjuder vi Virtuellt Skrivbord. Tjänsten är enkelt beskrivet ett skrivbord i molnet.

Mjukvara & Tjänster

PMD samarbetar med flera starka varumärken som exempelvis Microsoft och Visma.

Mobigo

Det finns i dagsläget endast ett mobilt arbetsordersystem som är fullt anpassningsbart för kunden och det är Mobigo. En viktig faktor för att effektivisera våra kunders vardag är möjligheten att integrera systemet mot både körjournaler och ekonomisystem.

Växel – Fast eller Mobil

Då varje kund är unik så arbetar vi med flera olika växelsystem. Självklart med fokus på stabilitet och att effektivisera kundens vardag.

Körjournaler

Körjournaler levererar vi tillsammans med Telliq, här är vår styrka integrationer mot övriga system som exempelvis Mobigo.