Blog

Smart Portal

Ta kontroll över ditt företags hårdvara.

Tänk dig ett verktyg som gör det möjligt att hålla koll på alla datorer, mobiler, surfplattor och andra digitala enheter som finns i ditt företag. Tänk samtidigt på en plats där du enkelt kan beställa det senaste på marknaden och betala undvika höga kostnader. Tänk Smart Portal.

Klicka här för att ta del av filmklipp som beskriver mer av fördelarna med Smart Portal!

Full koll på din utrustning!

Spåra vad som helst, var som helst med Telliqs tjänst för utrustningsspårning. Spårning sker med hjälp av en liten, diskret och IP 67-klassad Asset Tracker. Det interna batteriet är utbytbart och håller upp till tre år.

Tack vare batteriet så behöver du inte ansluta någon extern strömkälla, utan fäster den enkelt på vilken typ av utrustning som helst med dubbelhäftande tejp eller medföljande skruvfäste.

Elektronisk Körjournal – Telliq

Enkel och smidig körjournal

Det är lätt att komma igång med Telliqs elektroniska körjournal. Du kan vara säker på att alltid ha korrekt och uppdaterad information.

Uppfyller Skatteverkets krav

  • Samtliga körsträckor registreras automatiskt så du slipper det manuella pappersarbetet.

Enkel och tydlig redovisning

  • All data presenteras i sammanställda beslutsunderlag, vilket förenklar fakturering, hantering av milersättning, reseräkningar och löneadministration.

Kom igång på några sekunder

  • Du pluggar själv in enheten i bilens OBD-uttag och har sedan alla dina resor tillgängliga i din telefon och dator.

Den här modulen registrerar automatiskt trängselskatt samt ger svar på dina fordonsrelaterade kostnads- och miljöfrågor. Du kan analysera och effektivisera företagets fordonsutnyttjande och även få information om hur ett specifikt fordon har använts och vilken kostnadsbild det har.

Se fordonens position på en karta och försäkra dig om att rätt kompetens är på rätt plats, i rätt tid.

Ger dig fullständig översikt på hela fordonsparken. Du kan boka och administrera service och besiktningar och få automatiska larm i realtid – direkt från bilen.

Med vår populära körbeteende-funktion kan du och dina medarbetare tillsammans minska fordonsslitage samt miljöpåverkan. Du kan även ansluta olika typer av larm, och vid en eventuell stöld spåra fordonet.

Arbetsorderhantering – Mobigo

Mobigo ger ditt företag precis det stöd ni behöver. Oavsett om ni arbetar i projektform eller har personal som endast behöver tidrapportera så kommer Mobigo bli er kompletta arbetsorderhantering.

Arbetsorder både i surfplatta och telefon.


Bättre kundservice

Det bästa med Mobigo är att jobbet blir så smidigt. De som är ute på jobb ser vart de ska och kan dokumentera vad som gjorts. All information som behövs finns i mobilen. Det leder ofta till en bättre kontakt och dialog med kunderna. Det går även att skapa egna arbetsordrar i mobilen och det finns möjligheter för dig som vill göra offerter på plats.

När en arbetsorder är slutförd så levererar systemet en tydlig Servicerapport.


Planera och planera om

I Mobigo har du som administratör det mesta samlat i några få flikar – status, uppdrag, kunder och resurser. Kalendern visar alla aktuella uppdrag och hur de är fördelade. Du ser vilka medarbetare som är tillgängliga eller upptagna. Du kan enkelt flytta och omfördela jobb. Ni kan också välja om och när ni ska kunna se var alla befinner sig.

En viktig del vid arbetsorderhantering är tydliga och lättarbetade uppdrag.

Koll i alla kalendrar

Genom att koppla Mobigo till Microsoft Exchange (Outlook) får du kontroll på planeringen i dina kalendrar. Alla uppdrag och tider som du skapar i Mobigo visas i Exchange kalendern och bokningar som du registrerat i din Exchangekalender visas i Mobigos kalender.

Arbetsorderhantering över flera skärmar.

Förbättrad lönsamhet

När ni samlar er arbetsorderhantering så blir uppgifter som att rapportera tid, fakturera tid, hantera utlägg och underlag för löner enklare. Kalkylrapporter ger arbetsledare och projektledare överblick och kontroll på uppdragens täckningsbidrag.

Vi använder själva Mobigo för alla våra uppdrag, oavsett typ. Systemet hjälper oss framförallt med en effektiv planering. Utöver det så har vi stor vinning av en tydlig historik som hjälper oss säkerställa att samma problem inte uppstår igen.För vår support så underlättar det väldigt mycket att kunna följa dokumentation som foto av installationen eller en checklista som verifierar att vi slutfört uppdraget.

Konftel C50800

Självklara videokonferenser

Konftel C50800 Hybrid är premiumpaketet för video i medelstora till riktigt stora mötes-rum, som ger enastående kvalitet på både ljud och bild. Här får PTZ-kameran Konftel Cam50 sällskap av konferenstelefonen Konftel 800 och Konftel OCC Hub för One Cable Connection. En enda USB-kabel ansluts till datorn. Hybridkonferenser betyder att du enkelt kan kombinera mötesappar och vanliga telefonsamtal. Det är så självklart att du lugnt kan luta dig tillbaka och fokusera på mötet.

Garanterat trasselfritt

Konftel OCC Hub är precis som namnet säger navet i paketlösningen. Den ger One Cable Connection till konferenskameran, högtalartelefonen och skärmen. Det innebär i praktiken att Konftel C50800 Hybrid-paketet fullt ut stödjer BYOC, att användaren kan ta med sig samarbetstjänsten på valfri laptop med USB till mötesrummet.

Vi använder själva produkten på vårt kontor. Är ni intresserade så är ni välkomna in för att testa eller varför inte låna vårt konferensrum vid ert nästa videomöte?

Uppdatering – Unified APP

Från och med 15/11 finns nya funktioner tillgängliga i Dialect Unified! Förändringen är stor men för användaren kommer man inte märka någon skillnad om man inte vill använda funktionerna.

En sak är säker, uppdateringen är en klar förbättring med möjligheter att anpassa appen efter användarens egna behov!

Se filmklippet för att ta del av förbättringarna!